Principală » Fişiere » Fişierele mele

3DP NET Program care instalează automat și offline drivere plăcii de rețea
[ · Descarcă de pe sursă () ] 2013-07-11, 10:43 AM

Condiția sine-qua-non a unui calculator este conectarea la Internet. Acest lucru nu se face doar prin conectarea cablului cablului de rețea, ci necesită instalarea unui driver specific plăcii de rețea instalate. Pentru un utilizator experimentat nu va fi o problemă, însă pentru un începător poate însemna multă bătaie de cap.
3DP Net, un mic program gratuit poate rezolva această problemă, detectând automat driverele lipsă pentru placa de rețea, oferind instalarea lor. După descărcarea executabilului, acesta se va auto-extrage la rulare în rădăcina partiției C, mai exact în C:\3DP\Net\13061, dar permite selectarea manuală a unei noi locații (acțiune de altfel nenecesară datorită faptului că programul va rula automat după extragere):
La pornire, 3DP Net va detecta automat tipul plăcii de rețea, iar dacă driverul respectiv lipsește, îl va oferi din baza de date conținută în folderul de instalare despre care am vorbit mai devreme. Voi, tot ce aveți de făcut, este să apăsați butonul adaptorului detectat, din interfața sa principală:În cazul în care programul nu va detecta probleme cu conexiunea la Internet, acesta va afișa o casetă de dialog în care vă informează că nu aveți nevoie de driver. 3DP Net nu oferă cea mai nouă versiune a driverului, ci o versiune generică existentă în baza de date, în funcție de sistemul de operare rulat, astfel încât să vă puteți avea acces la Internet pentru a putea descărca și instala driverele oferite de fabricant.
Categorie: Fişierele mele | Adăugat de: SOBO
Vizualizări: 1599 | Descărcări: 277 | Comentarii: 1 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 1
1  
am o intrebare! dupa ce instalez xp tot am nevoie de internet ca sa downloadez acest program si dupa aceea sa-l rulez nu? e logic, cum ajung la 3DP Net fara internet???

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]