Principală » Fişiere » Fişierele mele

TeamViewer | Remote Control
[ · Descarcă de pe sursă () ] 2012-02-13, 12:41 PM


Cu TeamViewer iti poti gestiona fisierele din calculatorul tau de la distanta, sau poti gestiona orice calculator al unui prieten, coleg binenteles doar cu acordul acestuia.
TeamViewer este un foarte bun program de remote control si transfer fisiere… , cu o interfata foarte usor de utilizat si foarte stabil. Cu TeamViewer va puteti gestiona calculatorul de la distanta ( de la un alt calculator ), puteti avea acces la orice calculator, binenteles cu acordul user-ului ( prieten, coleg ).
Important de stiut este ca pe ambele calculatoare care vor fi conectate trebuie sa ruleze acest program TeamViewer.
TeamViewer se poate folosi in doua moduri, instalat sau in versiune ( portabil ), adica vei face 4-5 pasi decate ori vei folosi programul, asa ca eu voi explica doar cum se instaleaza.
Lasati optiunea "Install” bifata, "Run” este pentru a rula programul fara instalare.
Daca doriti sa nu instalati in executabil atunci puteti bifa si "Show advanced settings”, apoi "Next”.
Este foarte important sa alegeti ” personal / non – commercial use”, pentru a nu avea batai de cap cu licentiarea programului si trial.
"Next”
BIfati casutele pentru acceptarea termenilor de folosire.
"Next”
Lasati asa cum este si dati "Next”.
Cea de a doua optiune "Start…” este pentru a rula programul atunci cand dai drumul la calculator, va porni odata cu sistemul. Este bine atunci cand intrati pe calculator de la distanta dar… cine ii da drumul la calculator, este o posibilitate” Trrrrr, alo mama apasa pe butonul ala de acolo.. bla, bla, in dreapta sub birou….”, dar daca nu e ea acasa sau cineva, ce facem….
Mai sunt programe de oprit si pornit calculatorul dar oare cum sa pornim calculatorul cu un simplu SMS, asta nu o stiu desi ca idee ar fi un telefon cuplat la un modul, iar acest modul cuplat la butonul Start al calculatorului, care la un semnal al telefoului cum ar fi un "bip” sa actioneze si sa faca un contact. am intrat in alt subiect sa revenim.
Dupa "Full Acces” , ultimul pas este "Finish”.
Daca vreti sa aveti acces la un alt calculator, va trebuie numarul de ID( ID si parola de la celalalt calculator ) pe care il introduceti in dreapta la ID, apoi dati click pe butonul "Connect to partner”, unde vi se va deschide o alta fereastra in care o sa introduceti parola, apoi ok si instant veti avea acces la calculatorul celuilalt.
Daca vrei ca cineva sa aiba acces la calculatorul tau, ii dai ID si parola din partea stanga, si celalalt va face ca mai sus.
Mai sunt cateva optiuni pe care le puteti seta la ” Extras – Options ", nick-ul
si o parola statica.

Categorie: Fişierele mele | Adăugat de: SOBO
Vizualizări: 421 | Descărcări: 146 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]