Principală » Fişiere » Fişierele mele

YAHOO MESENGER HACK !!!!!!!!!!! PAROLA SPARTA !!!!!!!! SOBO
2012-02-15, 12:42 PMMereu ma intampina cineva cu aceasta intrebare, sau imi cere sa gasesc parola unui anumit user, de obicei prietenul / prietena vrea sa spioneze iubirea rascoliti de unele semne de infidelitate sau rascoliti de gelozie, oferindu-mi si bani contra serviciului.

Nu veti avea nici o sansa cu spargerea parolelor de yahoo messenger

Arunci acel fisier pe unde iti vine, share, DC++, hosting fisier, etc.
Normal ca dupa un timp vei gasi pe mail sau FTP (depinde de setari), cativa nestiutori si cativa neprotejati care cred ca un antivirus de mana a doua si free ii va proteja si stau linistiti.

Dupa ce le este schimbata parola, cred ca cineva e super destept si stie sa sparga parole.
Acestia sunt raritati si ii doare undeva de parola mesului nostru. Asa ca protejati-va mai bine si nu veti avea niciodata probleme cu parolele.

Ar mai fi o problema de specificat, nu folositi niciodata parola de yahoo messenger la inscrierea pe pe unele siteuri sau forumuri, pentru ca admini va pot decripta parola folosita din baza de date, avand si mail-ul, va dati seama ca are datele necesare pentru a se putea conecta la contul dvs., fara sa fie cu capul mare in ale I.T.-ului.
In rest nu o sa aveti probleme cu parolele de conturi Yahoo Messenger.

Conversatie placuta fara surprize.

Complectare:

Hai sa fiu putin mai explicit, nimic nu este sigur, sunt programe care pot face asta  am vazut la cineva cum se poate ajunge in adminul unui anumit tip de site/blog.

NU vreau sa intru in amanunte si nu zic ca nu se poate face, dar modalitatile, uneori si partea hardware, le detin oameni cu un intelect I.T. ridicat si cu o mentalitate distructiva sau creativa.

Categorie: Fişierele mele | Adăugat de: SOBO
Vizualizări: 222 | Descărcări: 0 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]